DE BIJ KEUKEN

JANUARI

De eerste maand van het jaar gebruik ik voor rust en bezinning. Ik ben wel in, om en rond de Bij Keuken, maar alles gaat op aanvraag & afspraak.

MEI – SEPT

In de maanden dat het kan, serveer ik ontbijtjes in de natuur. Alle ontbijtjes worden ’s ochtends vers in de Bij Keuken gemaakt. Je bent nog steeds welkom in de Bij Keuken voor pindakaas. het Ontbijtboek & cadeaubonnen. 

OKT – APR

In de koudere maanden worden de ontbijtjes binnen, in de Bij Keuken gemaakt. Dan kun je voor elke dag een ontbijtje aanvragen, die je kunt afhalen of zelfs aan huis wordt bezorgd. In het weekend is de Bij Keuken van 8.00 – 12.00 uur open voor koffie en ontbijtjes to go, pindakaas & cadeaubonnen. Je mag gewoon binnen lopen voor een ontbijtje Wil je zeker zijn dat je een ontbijtje hebt, bestel hem dan online of via info@buitenontbijtjes.nl

SAMEN DE KEUKEN IN

Door de weeks gebruik ik de keuken voor het ontwikkelen van recepten & voor 1 op 1 ontmoetingen: wil jij inspiratie in de keuken? Ik laat je graag zien hoe ik in de keuken te werk ga. In 2,5 uur leer ik jou graag beter kennen & leer je van mij een aantal gezonde, makkelijke, vegetarische en vooral lekkere recepten. Uiteraard op maat en naar jouw smaak. 

VERHUUR

De Bij Keuken is ook als ruimte te huur.  Voor meer informatie: info@debij-keuken.nl

Columbusstraat 266, Den Haag

Scroll to top
X
X