ONTBIJT AAN HUIS

Doordeweeks (ma-vrijdag) bestel je tussen 7.30-12.00uur een lekker vers, handgemaakt ontbijtje, die je aan huis kunt laten bezorgen of zelf af kunt halen op de Columbusstraat 266. In het weekend maak ik in de natuur! Boek en plekje via Buitenontbijtjes.nl – ontbijtjes to go / afhaal  aan huis zijn op zaterdag en zondag alleen tussen 7.30-8.00 uur mogelijk (voor ik vanuit de keuken de natuur in duik). 

Het ontbijt:
Elk ontbijtje is anders, denk aan kwark, fruit, een sapje, een broodje, homemade jam en pindakaas, iets hartigs & iets zoet. Alle ontbijtjes zijn zo gezond mogelijk, geen/weinig suiker, vezelrijk, vers en altijd vegetarisch. Een ontbijtje kost 15,00 euro.

Verrassingsontbijtje?
Wil je iemand met een ontbijtje verrassen? Dat kan! Dat wordt er bij iemand thuis een ontbijtje bezorgd. Dat kan zelfs met bubbels, bloemen en een ballon. 

 

Staat jouw dag er niet tussen? Dan kan het zijn dat ik buiten ontbijtjes maak. Je kan altijd een mail sturen voor de mogelijkheden. Ontbijtje to go (p.p.)
€ 15,00
Kids ontbijtje (tot 4/5 jaar)
€ 7,50
Bezorgkosten (niet bij afhaal)
€ 2,50


TotaalBezorggebied:
Wil je je ontbijtje laten bezorgen? Dat kan tot 5km vanaf de Bij Keuken, tegen een vergoeding van 2,50. Woon je verder weg, neem dan even contact op voor de mogelijkheden: info@buitenontbijtjes.nl

Scroll to top
X
X