Ik heb mijn streefbedrag gehaald! Met jullie steun heb ik € 15272,00 opgehaald, wow!! Die plek gaat er gewoon komen! Op de hoek van de Columbusstraat ga ik vanaf 1 juli een keuken realiseren waar ik jou jaarrond kan ontmoeten, ontbijtjes kan maken (to go en buiten), waar ik kan koken, workshops kan geven, ontbijt meetings kan verzorgen en zelfs een klein winkeltje (met pindakaas) kan openen. En alles in glas met statiegeld, lekker duurzaam! 

Uiteraard mag je gewoon blijven steunen 🙂

Voortgang
100%

Zo kun je mij steunen:

  1. Word een BuitenOntbijter € 100,00
    Ontvang een tegoedbon voor 2 ontbijtjes t.w.v. €30,00, Het OntbijtjesBoek met al mijn recepten t.w.v. €25,00, de enige echte BuitenEetlepel en natuurlijk een dikke vet pot pindakaas
  2. Een jaar lang pindakaas € 250,00
    Kun jij ook geen genoeg krijgen van die pindakaas? Sluit dan een jaarabonnement pindakaas af, geleverd met je eigen BuitenEetlepel, om hop zo uit de pot te eten. Hoe werkt het? Je kiest: een grote of een kleine pot, die je elke week of om de week kunt afhalen, met een maximum van 52 potten. De potten werken met statiegeld, ik hoop dus dat je ze meeneemt als je nieuwe pindakaas haalt!
  3. Het OntbijtjesBoek €25,00
    Al mijn recepten van de afgelopen drie jaar gebundeld. Je ontvangt het recepten boek bij de opening van het pand in september.

Alle steun is welkom: steun me met een bedrag naar keuze. Elk beetje helpt! Iedereen die mij steunt ontvangt als dank de enige echte BuitenEetlepel. Bij de opening in september ligt je pakket, boek of pot pindakaas voor je klaar.

Bedrag

Mijn eerste video: 

 

Scroll to top
X
X